2014.04.02.
16:49

Írta: Oktass filmmel!

Filmmel oktatni jó!

Az Oktass filmmel! célja, hogy egy országos lefedettségű tanári hálózat jöjjön létre, melynek tagjai pedagógusok, az ország minden részéből. Célunk, hogy megismerjék az Idegenek a kertemben migrációs filmgyűjteményt (www.idegenekakertemben.hu), annak újonnan megjelenő online felületeit (http://docuart.hu/dokumentum-film-gyujtemeny/index.php) és ismereteket szerezzenek: a dokumentumfilmek használatáról, azok feldolgozásáról, vetítések, filmklubok hatékony szervezési módjáról.

Célunk egy olyan országos lefedettségű tanári hálózat létrehozása, amely interkulturális oktatási anyagok, módszerek és tapasztalatok cseréjét és hatékony terjesztését teszi lehetővé a jövőben. A hálózat tagjainak közreműködésével megszervezett országos Idegenek a kertemben Filmturné egy hosszú távú szakmai együttműködést alapoz meg. A turné 15 vidéki állomása során alkalom nyílik megismerni az Idegenek a kertemben migrációs filmgyűjteményt, találkozni a szereplőkkel és a vetítést követő beszélgetéseken megvitatni a migráció témáját érintő kérdéseket, valamint a másság, a tolerancia kérdéseit és a filmek kapcsán felmerülő egyéb témákat.

...mert filmmel oktatni jó!

 

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás film hálózat filmgyűjtemény Idegenek a kertemben Palantír

A bejegyzés trackback címe:

https://oktassfilmmel.blog.hu/api/trackback/id/tr295890840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása