2014.06.20.
15:52

Írta: Oktass filmmel!

A turné első állomása: Sátoraljaújhely

Sátoraljaújhely első állomásként került a filmturnéba. Nagy izgalommal készültünk, filmekkel és technikai felszereléssel. Nagyon lelkesen fogadtak minket. Az iskolával már korábban is kapcsolatba kerültünk, a Ciutat Vella Sport Klub című dokumentumfilm kapcsán, amit a diákokkal egy nemzetközi projekt keretében feldolgoztak korábban. Már találkoztak a gyűjteménnyel és használták is azt.

A minket segítő pedagógus így írt az alkalomról:

"2014 áprilisában a Palantír Film Alapítvány - Idegenek a kertemben migrációs filmgyűjtemény koordinátora és munkatársai tartottak rövid filmvetítéssel egybekötött tájékoztató délutánt iskolánk pedagógusainak az Oktass filmmel! című program keretében.Tekintettel arra, hogy a média és a film egyre nagyobb szerepet kap az iskolai oktatás eszköztárában, több kollégánk is érdeklődve várta az előadást. A megtekintett film (Én és az orrom) témája, valamint az előadók közvetlensége és tájékozottsága igazán érdekes, figyelemfelkeltő délutánt teremtettek, amiből a kollégák sokat profitáltak a felhasználható anyagok tekintetében. Köszönjük a lehetőséget!”

A helyi tévében megjelent felvételt megnézhetitek itt: http://www.zemplentv.hu/idegenek-a-kertemben/

Mi is nagyon köszönjük!

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás film hálózat filmgyűjtemény Sátoraljaújhely Idegenek a kertemben

A bejegyzés trackback címe:

https://oktassfilmmel.blog.hu/api/trackback/id/tr996389789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása